Anunturi administrative
  Luna mai vine cu reduceri. Toti clientii noi primesc 20% reducere la serviciile noastre (mai exact sunt preturile afisate in momentul de fata). Aceste preturi se vor aplica pana la finalul lunii.

Boosting Service
  Folosim redirect si masterserver. Jucatorii nostri intra de buna voie, asta inseamna ca nu garantam ca veti avea server full indiferent de ce pachet alegeti, fie el si cel mai mare. Redirectele nu contin bind.
  Recomandam acest serviciu pentru serverele care doresc sa se mentina in top pe gametracker. Oferim o cantitate generoasa pe timp de noapte.

Termeni si conditii - Activare Boost
  Activarea boost-ului se face prin paypal, doar la urmatoarea adresa: boost@fastdrop.ro (ip:port server-ului + serviciul)
  Boost-ul se va activa in momentul confirmarii platii, verificarea server-ului si durata de conectare pe server (fastdld, host bun). Daca nu se indeplinesc cerintele, nu se acorda serviciul.
  Boostarea redirectelor nu este permisa, nici modificarea fisielor .cfg. Serverele sunt verificate zilnic in mai multe intervale orare, daca se detecteaza orice tip de slowhack, se suspenda serviciul si nu se restituiesc banii. Nu sunt permise plugin-urile de tip ,,high ping kicker, name change" etc.
  Nu garantam daca aveti un server cu IP NOU 'nepopulat' ca va sta full INDIFERENT de pachetul ales.

Evidenta Live - Informatii si Actualizari
  Evidenta Live - Jucatori Internationali Redirectionati NON-STOP live (la secunda) catre serverele boostate!
  Evidenta Live - Script v3 Black Edition
  Evidenta Live - Playeri Redirectionati (Ora, Data, IP, Tara).
  Evidenta Live - Redirectionam doar jucatori NonSteam
  Fiecare server va beneficia de drop, dar difera numarul de dropuri in functie de pachet.

Actualizari site/serviciu
  06/04/2020 - Actualizarea beta a site-ului si a serviciului
  08/04/2020 - Redeschiderea serviciului propriu zis
  12/04/2020 - Evidenta live, actualizare la versiunea beta
  23/04/2020 - FASTDROP PB -> /Platforma - Pentru toti care vor sa isi alimenteze platformele de boost (Mai multe informatii le gasiti la BOOST NOW!)
  23/04/2020 - Preturi nediscutabile. Daca se incalca regulamentul, ban fara refund. Regulamentul il putem modifica oricand fara instiintarea clientului. Nu avertizam, trecem direct la ban.

Lista servere aflate in boost o puteti vedea pe https://masterserver.ro